Verše ducha
V ospalém tichu sní,
vánek smutku ledový.
Jediná v něm věta zní,
k lásce volá
zesnulý...
Kdyby nám tak vítr vál,
žalem v krásném soumraku,
duši mou by zpovídal
ve Tvém černém oblaku...
Kdyby nám tak vítr přál,
vrátil bych sek začátku,
před píseň pláče katedrál,
před dotek něžných polibků...
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Kapka
Komentáře (0)