Anotace: podvědomí si žádá utrpení, realita je nyní silnější,chtíčem utiší moje vědomí..nejtěžší boj člověk svádí sám se sebou
konzumní sex není nej,
ale někdy je lepší ho mít,
než nemít vůbec
nicméně, jestli
z toho zůstavá jen pocit
frustrace a zklamání
tak to raděj vzdej
jinak se dostaví
i fyzické problémy
třeba "tvaroh" a podobně
27.03.2009 19:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba