Věřím?
Věřím Tvým očím,
když se na mě dívají,
věřím Tvým rtům,
když mé jméno šeptají.
Odevzdám se Tvým rukám,
když mě po rameni hladí
věřím tvému srdci
i když někdy chladí.
Nevěřím však Tobě,
umíš jenom lhát,
věřím jenom sobě,
nemusíš se bát.
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Frosty28, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)