Rozum x Láska
...nejde vynechávat, nejde se vyhnout,
nejde nepočítat, nejde jen tak tím co bylo švihnout...
...minuty nejsou hodiny,
hodiny nejsou roky
...rozum lásce tak snadno podléhá
stejně jak slunční paprsky halí do tmy černé mraky...
Přečteno 435x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Bíša, Házté, enigman, nejsembásník, Kapka, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (4)