Dlaní II
.
Dlaní o dlaň hlučně tleskám
Chtěl bych být tvou dlaní vískán
Ve vlasech
I jinde
Dopadne to tak, že budu ztrestán
Přibit na kříž, když nejsem křesťan
Ach, nende tam
A nende
Nepohladíš dlaní, nezavadíš okem
Neusměješ, nepochválíš, odejdeš s mým sokem
Pračlověku ty
Dáš kvinde
.
Přečteno 370x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., labuť, Kars, Mbonita, Květka Š., ota.pé, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)