O nádherné dívce
Anotace: Tak tohle sem vytvoril s inspirací mojí lásky....
Nádherná dívka s tmavými vlasy
Podivná básnička o vyznání krásy
Překrásné očička a žádný šat
Každodenní představa když jdu spát
Dokonalá postava a dokonalý zjev
Vzácná dívka na kterou nejde hněv
Smyslný pohled s roztomilou tváří
Mezi ostatními tato dívka září
Šeptané do ouška nejněžnější slova
Jediný polibek a chci jej znova
Vzácná láska s kombinací touhy
Moje kráska co nemá šmouhy
Žádný stres a nekonečná láska
Jediný sen ale někdy praská
Každý hněv a zlé představy
Kašlu na Vás nechci nesváry
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: Seanko, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)