Sv.Markéta
Znám zemi co podobna je ráji
kde vlny břehy omývají
ze všech stran
tam u skal v dáli
je jedna stráň
co patří králi
tak zůstaň
prosím tě duší bolavou
..i nebe nad hlavou.
Já jsem tím králem
mám poklady světa,zlatý ryby
a přece mi něco chybí
tvé stopy kolem ostrova
já vysnil jsem si před léty
u Mysu Svatý Markéty.
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Rolnička, Zasr. romantik, Markéta Hl., raďo, Kapka, Flamy, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)