Já a Ty
Někdy mě zlobíš, ale miluji tě.
Někdy mě trápíš, ale chci tě.
Když jsi smutný, pohladím tě.
Když jsi na dně, podržím tě.
Vždycky má lásko budu s tebou.
Ať mě hřeješ, nebo si jen hraješ.
Nikam ti neodejdu
a po cestě s tebou půjdu.
Ať je z bláta nebo louží.
Ať nad hlavou mraky krouží.
Ať je léto nebo sníh,
vždy máš mé srdce na svých dlaních.
Tak se na něj podívej
a jeho lásce naslouchej.
Jen jedno to říci chce,
a to že Miluji tě.
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Frosty28
Komentáře (2)
Komentujících (2)