Škeble
Anotace: když láska odchází a ten druhý stále miluje
Má duše podobna jest vyschlé škebli
jen marně pátrám po perlách
když utápím se v hříšných pěnách
s otazníkem ?copak jsme to provedli?
lásky mlsně jsme se najedli
ted v srdích bolí jen pár jizev
kam nechali jsme lásku zmizet?
zřejmě jsme ji nemotorně zasedli
/teď je již pozně začít znova
už nám nepomohou milá slova/
láska odešla, křikla "tak se měj"
tak ji tu už, prosím, nehledej!
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Marupiara
Komentáře (2)
Komentujících (2)