povedená
a souhlas s Chancerem: ty důležitý slova jsou štíhlý
24.06.2009 21:40:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Jestli se nemýlím, jde o miluji tě. A určitě se nemýlím, když řeknu, že je to skvělý dílo. Svěží a odhodlané.
31.03.2009 22:07:00 | René Vulkán
Udivuje mě, jak málo písmen některá důležitá slova mají..skoro jako by platilo že čím míň písmen, tím víc to slovo vypovídá!
28.03.2009 20:40:00 | Chancer
Jj, souhlas s komentem viz níže, ale jen bych dodala, že lidé teho řeknou hodně... jen někteří si ta některá slůvka neuvědomují...
28.03.2009 15:39:00 | NikitaNikaT.