Anotace: ...
Krásná báseň. Opravdu upřímná. ST! :) Neboj, určitě zase bude líp, věř své lásce a opět to bude dobré!
28.03.2009 20:48:00 | Anne Leyyd
Nesmutni, neplač... láska je všemocná, kdy je, je nám hezky, když odejde, nesmírně bolí... netruchli, láska se znovu opět vrátí.
28.03.2009 15:56:00 | NikitaNikaT.