Dva blázni
Dva blázni spolu ruku v ruce,
klestí si cestu životem,
bláznovství jejich v lásce,
vlastním si žije životem.
Já jedním bláznem jsem,
a ty jsi druhým z nás,
kráčíme přímo za nosem,
světa si užívaje krás.
(1998)
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta G., Házté, Hazentla
Komentáře (0)