Narkomanka
Závislá na pohledech druhých
a jejich kráse
kterou u sebe postrádá
Všechna voda
po které žíznila
ji vytekla z očí
a pak si ty oči
slepila řasenkou
a rty vteřinovým lepidlem
Po tmě stavěla
sochy z vatových tyčinek
a ptala se sebe
proč jí jsou vlasy
stále cítit kouřem
Nosila už jen černou
a páteční večery
sama pohybovala boky
pod neonovým světlem
V duchu hrála na pozoun
a tancovala rock´n´roll
ale pak se vždycky probudila
postrádající doteky
Ze všech holých vět
se jí tenčila kůže
a svírala hlavu v dlaních
čekajíc omluvy na svou nedokonalost
On jí oči rozlepil
a počkal
až se jí zhojí tvář
Pohladil jizvy
a dal jí prostor
pro samu sebe
a do ucha jí zašeptal
"cítím k tobě lásku"
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Bernadette, Holis, kryndy, floreciente, enigman, její alter ego, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)