Slunce
Nad černými horami vychází Slunce,
Vidím jelena zlatého na zelené louce.
Jeho rohy směřují do jasného nebe,
a moje srdce myslí jen na tebe.
Z nebe dopadají paprsky na moji tvář,
a z Tvých očí padají slzy na polštář.
Mé srdce skrývá velký smutek,
a tys ze své postele utek.
Nad černými horami zapadá Slunko,
ten jelen šel spát milá louko.
Nad černými horami Slunce už není,
a mě už zbývá krásné snění.
Komentáře (0)