jedna lepší než druhá
jojo
těch ryb je, ale my máme oči a srdce jen pro tu jedinou a pak oha nenechá nás být naše touha
a jak to bolí
a pak jsme si vzájemně solí
v ránách srdcí svých
21.05.2009 21:57:00 | Lady L
jedna lepší než druhá
jojo
těch ryb je, ale my máme oči a srdce jen pro tu jedinou a pak oha nenechá nás být naše touha
a jak to bolí
a pak jsme si vzájemně solí
v ránách srdcí svých
21.05.2009 21:56:00 | Lady L
v moři je tisíce ryb a na světě jsou miliony srdcí
která čekají až jim budeme naslouchat
a jedno je to, které čeká na Tebe
10.04.2009 02:26:00 | blue