Měsíc

Měsíc

Anotace: co je to dálka když silná je láska

Jsem daleko od Tebe
podívej se na nebe
když nebudou mraky
uvidíš měsíc
a já ho vidím taky
tak to tak daleko nebude.

Vrátím se asi tak
vždyť už víš
jak je to těžký říct
nevim sám dne ani hodiny
jak dlouho budu od rodiny
dneska je měsic kulatej
tak se hezky vyhajej.
Autor staroušek, 29.03.2009
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy dálka je příliš daléká, ale přes ten měsíc, dokáže být skutečně blízká...

29.03.2009 23:28:00 | NikitaNikaT.

Hezké. Nejvíc se mi líbí - uvidíš měsíc a já ho vidím taky
tak to tak daleko nebude.

29.03.2009 18:17:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí