Anotace: Něják se mi zalíbily básně o lásce. No básnička o mě :)
Sebekritika? Asi ano! A pokud jsi opravdu k ničemu, jak říkáš! Tak jsi alespoň úctyhodná básnířka!! :)
11.10.2011 18:07:00 | Matty_D
Krásná a schopná si jistě, když píšeš o lásce čisté...
Jen nevím proč o sobě tolik hany ??? Zapomeň na krize,
na bolest rány...Žij a vychutnej si lásky okamžiky,
nářky a kritiky nechme pro cyniky :)))))
Když Tě miluje, máte pro sebe cenu...! Přijmi a poděkuj za lásku, za odměnu....ST!!!
29.03.2009 17:12:00 | Veselý Drak
Určitě nejsi k ničemu, protože by si nenapsala, tak báječnou báseň!A hlavní je, že Tě miluje takovou, jaká jsi!!!To je základ!!!
ST
29.03.2009 12:58:00 | Mounkey