Jen jeden

Jen jeden

Anotace: Nikdo neví, jak je těžký si vybrat ze dvou mužů, kteří ho zaslepí. Jen do té doby, když to sami pocítí.

Rozhodnutí padlo na mou malou duši
a já musela uvažovat o jediném
kdo z těch dvou je moji láskou jedinou.
To rozhodnutí mne velice bolelo
Ani si vy nedovete představit
jak těžká věc to byla pro moji ubohou duši
která se zamilovala do obou

Co jsem si myslela, že se stane?
V co jsem věřila?
Teď je to stejně pryč a má duše zůstala
věrná jedinému muži, který ji snad bude milovat
Pro jeho oči, by zabijela a trpěla
Nedošlo jí v té chvíli, že bude muset podlehnout
Netušila, že se tato varianta stane
A stala se, teď se rozhodla
jednoho muže ze svého života vypudila
i když si říkají, že jsou přátelé

Do její otevřené rány se ji přímíchává sůl
z jejich slz, které spadají po její tváři
sic to není poznat, ona je vidí a cítí
Umírá v rozpacích a v bolestech
jelikož toho, co opustila, začala milovat
Možná hluboce možná jen mírně
Ale vzdala se ho, takže to nemůže posoudit

Teď klečí na zemi a prosí Boha
aby ji ukázal správnou cestu
jež ji dovede ke klidu, který potřebuje
Dívá se na zem a z očí ji teče proud slz
těch slaných slz, které jsou pouze v její hlavě
Milovala oba dva muže a teď má jen jediného
který ji může kdykoliv opustit

Upřela si to jediný štěstí, když se s ním měla setkat
v minulosti kdy to mohla nějak změnit
Netrpěla by tak, jak trpí teď
Její duše je zničená a chce oddech
Přitom šeptá obě ta jména, které ji uvýzla v srdci

Setkává se s ním a mluví s ním
uvnitř by se ho chtěla dotknout a políbit jej
na ústa, která jsou určená jen pro ní
Jeho srdce nadále buší pro tuto ženu, která jej nechala
Odpustil jí to všechno a uvnitř doufá v zázrak
který se nestane.
Nic v této jejich bolesti nezabrání.
Oba dva se budou uvnitř hluboce milovat
Ten který ji nemůže ani pocítít, jelikož by to byl hřích
a ona, která nechce porušit lásku k druhému

Setkají se možná v nebi, snad
Snad bude Bůh k ní milostiví a vynahradí ji ta léta
která ztratila tím, že si jeho lásku odepřela
Autor Bianka dela Richi, 29.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Cassandra, enigman, mafiiiie, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

moc povedené

04.06.2009 23:35:00 | Cassandra

líbí

baseň dobrá

29.03.2009 18:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel