Polibek
Anotace: Prostě polibek :)
Polibek Je to sovo,které sedm písmen má
však hlubší podstata v něm se ukrývá.
Jeden jediný polibek vydá za tisíc sladkých vět
když rty v polibku střetnou se,zastáví se svět.
Je to krásný pocit když dva spolu jsou
bezeslov říkájí miluji tě láskou svou.
Jediný vášnivý polibek,upřímný a lásky plný
život dvoum v zápetí změní...
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Emira, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)