Myšlenkový pochod
Anotace: ...když jde psaní tak trochu mimo kontrolu.....
Prsty po klávesách psacího stroje rozběhnou se,
snad s touhou vykřičet do světa tiché: "miluji Tě"
slůvka do něžného náhrdelníku souverší spletená
snad proto, že láská má k Tobě je tak trochu zmatená.
myšlenky svázané do uzlíku a sproštěné života vrásky,
toť můj dárek pro Tebe, pro mne a pro trochu lásky...
Komentáře (0)