Neznámý
Neznámý ...
přicházíš bez pozvání
přilétáš
nezvaný z dalekých světů
nevyslovená
plníš mi moje přání
voníš mi
esencí růžových květů ...
Neznámý ...
vdechuji tvoji vůni
naslouchám
srdeční symfonii
proplouvám
světelnou galaxií
chorobu
kterou teď právě stůni
nazýváš
láskovou pandemií ...
Přečteno 434x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, el viento, Petbab, Paulín, zzlatý, Manon.H, 6thSun, Mbonita, enigman, labuť, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)