Vítej na Liter.cz!
Tvé dílko je velmi působivé, s hloubkou, jistou upřímností... Pěkně napsané, k zamyšlení. ST!
15.04.2009 17:40:00 | NikitaNikaT.
Až pampelišky louku rozzáří, budeš se vznášet s ním na zlatém polštáři. Pěkné přirovnání, krásná básnička.
29.03.2009 22:59:00 | Kapka