podprahová...
navzdory všem
ukrytá po prahem
ty jedna
nezbednice
s temperamentem
šeptáš mi do ucha
dvě slova...
signály z podvědomí
působíš neplechy
v mém vědomí
neznatelnými gesty
maluješ do tváře
vnitřní obrazy
vnějšího světa
a píšeš do srdce prsty
dvě slova...
oba jsme
nečekaně
zaskočeni
užasem odhalení
a mezi tím
v barevné asociaci
pářících se duh
vysvítají
dvě slova...
v duchu nitra
vybuchla supernova
a na nás
se z průzračného vzduchu
snáší zas a znova
ta dvě slova...
Přečteno 477x
Tipy 36
Poslední tipující: Akrij8, Holis, Aniba, ni.va, voedor, zvířenka, Mbonita, labuť, Triffid Kolbe, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)