Chtěl bych...
Anotace: Když někdo miluje, chce být pro druhého vším. Já také - doslova...
Chtěl bych býti šatem, co hladí Tvoje tělo,
pod nímž by se láskou Tvoje srdce chvělo.
Nemít žádnou bolest, jen úkol Tě halit,
v zimě něžně zahřát, v žáru pot Tvůj zchladit.
Chtěl bych býti vším, co mohlo by být Tvým...
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: americanbeauty, Tacca
Komentáře (1)
Komentujících (1)