Pro Tebe...
Anotace: Když milujeme, když cítíme bolest, klademe si i otázky, na které nechceme znát odpověď...
Které srdce je větší?
To šťastné, nebo to bolavější?
Až odpoví někdo, budu šťasný či nešťastnější?
Kdo tvrdí že nebolí čas, neví co mluví a velký je lhář.
Ne rok, však víc než tucet jich,
mě dělí od chvíle kdy došel mně smích.
Můj tajný sen a přání, zemřely s jitrem za svítání.
Mezi ,,tehdy" a ,,nyní" jich bylo více,
však Tvá láska hřeje jak věčná svíce.
Srdce jsou stejná, ne větší či menší,
to Tvé je však šťastné, to mé je bolavější ...
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: akneliam, Tacca, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)