Modrému lesku Tvých očí
Anotace: Někdo je malý vzrůstem, ale velký v duši.... Oko - do duše okno
Tvé skryté - jen na oko malé bytí,
chrpovou modří očí....
až v hloubi srdce chytí...
A nejkrásnější jsi,
když v očích modře úsměvu jiskry svítí...
Prosté a čisté jak polní kvítí....
To nejcennější nám dává příroda
ten kdo to ví - čiší z něj pohoda...
Přečteno 505x
Tipy 27
Poslední tipující: batůžek na motorku, Tanzania, Lady L, Holis, jita.1965, Anne Leyyd, NikitaNikaT., Gamy, isisleo, Lilly Lightová, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)