Anotace: Láska nám dává křídla...a přeje nám šťastnej let dolů. Je to tak zvláštní, jak mohou dva lidé, kteří se dřív zdravili a smáli, najednou předstírat, že neexistují...:( (napsána 30.3.2009)
škoda, že jsem si to čítnul až teď, ale já si to schovám na další jaro jako čtení na zapoměnou :-)
22.09.2009 21:48:00 | cado
panebože.../brečím/, ale to už je jiná kapitola, znáš příběh můj a já znám ten tvůj a věř že k sobě máme blízko tak akorát na dosah ruky. moc se líbí ST.:o)... chjo...chjo...ani nevíš jak moc jí rozumím...
30.03.2009 18:02:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček