Anotace: už mě nic nenapadá...
Dnes Slunko mě hřálo, je to lepší, než děštivo... které nás ještě nejspíš čeká...
02.04.2009 19:13:00 | NikitaNikaT.
Nádherněs popsala své hoře a věz, že bych ti od něho pomohl, ale nevím, kde tě hledat. Moh bych ti zebékat na kytátu nějakou o lásce, třeba tu od z.romantika "S tebou ".Vyhledej si ji u něho.
30.03.2009 21:30:00 | Kars