Pokušení...
Anotace: Kamarádi? Nikdy... nikdy to nepůjde, být jenom kamarádi!
V pekle se budu smažit jednou,
kvůli tomu, že jsem teď s Tebou!
Kvůli těm polibkům, co Ti dám,
copak ale můžu za to, že Tě ráda mám?
Jsi moje velké pokušení,
ne, to se nezmění.
Měla bych říct - Sbohem - , nechat Tě jít,
ale jak bych bez tebe mohla žít?
Trápím se, ale ty chvilky mi za to stojí,
tak proč se už nerozejdeš s tou svojí?!
Přečteno 513x
Tipy 6
Poslední tipující: PoeziGirl, jedam, Seanko, Martin Flídr
Komentáře (5)
Komentujících (5)