Anotace: ah bolestivé, myslim že nejsem sama komu to chybí, přinejhorším to snad chybí i mimozemštanovi;)
Sbírka: Zamilované
lidé ztrácejí víru, proto i pokoru a ohleduplnost... lidé přišli na to, že někdy stačí jen vytáhnout kreditku a slušnost a uctivost přijde sama... stalo se z toho to, čemu se říká podmíněný reflex...
21.04.2009 21:01:00 | Stoneman