Když tady nejsi
Anotace: Zase něco, co bylo psáno pro někoho, kdo si to naprosto nezasloužil...
Když tady nejsi
Když tady nejsi,
tak zhasněte hvězdy
- stáhněte Měsíc
krom tebe nic nechci!
Uhaste Slunce
a schovejte oblohu.
Jsem smuten přece
a za to nemohu,
že bez tebe jsem smuten
sám a nešťasten.
Zavřete okna a zatáhněte závěsy,
zamkněte dveře a připravte řetězy.
Schovám se pod zem
- přečkám ten čas,
až budeš tady, probudím se zas
- když přijdeš sem.
Jakmile přijdeš,
- zažehnu Slunce,
- odkryju oblohu
a Měsíc přece
vylétne nahoru.
Hvězdy zas zazáří
- roztáhnu závěsy,
- vyhodím řetězy,
odemknu dveře
a vylétnu ven,
k tobě jen.
Komentáře (3)
Komentujících (3)