Raaaaawwwrrr
Na gumovou špičku levný tenisky
od vietnamců
si napíšu
I LOVE (a tvý jméno
tam bude taky)
Klidně
budu chodit
okolo tebe
a ty si ničeho nevšimneš
>> nekoukáš kolemjdoucím na boty
na vzkazy
pro tajný
L A S K Y
a na mě
- nekoukáš vůbec
***
.
křičim
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, MalaIzis, Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)