Tobě...
Když v tvých očích spatřím smutek,
má tvář potemní,
žití je plné lidských loutek,
co mozek tvůj zatemní.
MY dva mezi ně nepatříme,
MY jen z očí do očí si hledět smíme.
Jen o budoucnosti společně sníme
a večer u filmu společně chipsy jíme.
Společně se smějeme
a rychle životem spolu plujeme.
Někdy jen sedím a chci se na Tebe dívat,
při tom pohledu mé srdce chce nahlas zpívat.
Jsi to, co potřebuju ze všeho nejvíc,
když líbáš mě, má duše letí výš a výš, až na měsíc...
Jsi můj svět,
tak řekni mi pár milých vět...
Pak já Ti sebe daruju
a musím už nadobro říct, že tě miluju!
Přečteno 869x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Haniéčka, padající do neznáma, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)