Anotace: jeden z dalších výkřiku. uuuuááááá
Zajímavá snůška pocitů, dojmů a představ... Nebo halucinací?
Nakonec to nedopadlo vůbec špatné, ale chtělo by to odplevelit. Nejen od překlepů, ale i pár hrubek.
17.05.2009 22:07:00 | Špáďa
WOW...No..
Já myslím, že se světlušky a láska nevylučujou :-) nebo snad ano??
Pokud je to láska...tak je to tvoje...(a neřeš to, že to "neumíš" protože at se každý tváří jak chce...tak vlastně umí milovat asi tak jako ty..:) NIkde se to neučí...(a jako napotvoru se ani neučí jak jí odolávat) Porstě to tak je..neměj strach..má to tak být :-)
27.04.2009 09:55:00 | Lady Carmila
I řekl Bůh: "Buď světlo". A bylo světlo. Světlo, co osvěcuje každého člověka, přicházejícího na svět. To je Ježíš, který položil život za nás. A to světlo může svítit v našem srdci, to světlo je láska a není v něm tma. A ono to jde nějak udělat aby se toto stalo v životě člověka realitou. Jenom ještě nevím úplně přesně jak.
14.04.2009 22:12:00 | Šantir