Medzi nami
Vieš aké to bolo, to krásne,
čo sa stalo medzi nami?
Vím, vzpomínám na tvé dlaně
co mně tenkrát krásně hřáli
A teraz už ma nechceš poznať?
Promiň, byl to jen od hladiny odraz
Čo mám urobiť, aby som ťa získal?
Nic, nechce se mi už po tobě stýskat
Prečo si tak krutá?
Pravda je pro nás jen muka
Ľúbim ťa...
Nemiluji tě...
Přečteno 532x
Tipy 30
Poslední tipující: Mácha, susana načeva, Zasr. romantik, Lilly Lightová, Lenni, Radek.oslov.Šafárik, BArBArKO, Verena, Holis, Nola77, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)