Anotace: Jen si vzpomente, na začátku bez své lásky nemůžeme být ani chvíli, a jako by nám v srdci tančili rozpustilé víly, pak je to rád tě vidím a s tebou jsem, jen chvíli počkej,až fotbal dohrajem..
Přeji Ti hodně sil. Já jsem si jistá, že budu také lvice silná, co za své děti se bude bít, velí mi to mateřský cit.
Dávám Ti ST!
04.04.2009 13:57:00 | JaniHani
Báseň ze života... tolik pravdivá. Hm, ale někteří si to nepřiznají, tak jako ty... máš skutečně sílu lvice.
31.03.2009 17:00:00 | NikitaNikaT.
Jasně,napřed jsou naše děti,ty potřebují všechno a nejvíc naši lásku.Ve stáří nám to vrátí.Aspoň mně.Určitě nás bude a je víc...
30.03.2009 23:04:00 | Květka Š.
***
30.03.2009 22:07:00 | rybí prdy