Cassanova
1. Mám city velmi zmatené
Láskou všechno tak zmatené
Jednou ji mám rád
Jednou jen kamarád.
2. Vím ale jedno určitě
Nechci lásku a říkám uhnite
Chtěl bych každou a nejsem nymfoman
Zas na druhou stranu chci být raděj sám.
3. Vždycky jsem nechtěl a stejně podvedl
Každou co jsem chtěl sem opravdu svedl
Pak se našla ta nej
A já jako vždy byl zlej.
4. Chci se zbavit této vlastnosti
Před svou holkou už nechci tajnosti
Bohužel vím že podvedu zas a znova
Nepomůžou mi ani v básni slova.
5. Vím že další holka co zklamu
Bude z dálky a né z mého klanu
Má parta už mě zná
A ví že mi neodolá ani carevna.
6. Nejsem žádný casanova
A stejně se chytnou na mí slova
Nevinný usměv na tváři
Se vždy v jejích očích rozzáří.
7. Pak už jde všechno lehce
Skočila na to a už mě chce
Je to horší jak rakovina
Chce mě aj bohátá a to jsem spodina.
8. Už toho moru se potřebuju zbavit
Už nechci každou sbalit
Už sem na to přišel
Pomůže mi krutý trest bičem.
Komentáře (0)