Lázeň
Anotace: tiše, jako pěna.. stejně tak přichází.. červen 2005
Sbírka:
Od A do Z
Láska je jako pěna,
jako pěna v horké lázni.
Vyvoleným zasvěcena
a vyvolení, ti jsou blázni.
Halíš se do ní,
laská tě.
A jak voní..
Proklatě!
Omámen jsi,
její něžnou konzistencí
a stále, tiše, bez konvencí
halíš v ní svou existenci.
Však lázeň chladne,
pěna se ztrácí,
rozplývá se v potu špíny.
A pak ladně
se k nám vrací
stíny slečny kocoviny.
Komentáře (2)
Komentujících (2)