Čo bolo, čo príde?
Rozžiar v mojom srdci svetlo,
nech tak temná nezdá sa byť noc,
aby zo šťastím vzlietlo
a láka ako hviezda ktorá chce ťa ...moc...
Bez svitu tvojej krasy,
mlčia vlci, mlčia vtáci...
Peklo!
Peklo mi brány priepasti otvorilo!
A voľným pádom v temnotách potopilo!
Pľúca mi upcháva dym prázdnych slz
a srdce zaspáva v tichu jasných múz...
Len iskra...
iskra v čiernom ľade smútok prekonáva,
vo viere, že neodíde ako raz vzlietla sama...
dúfa v svojom vnútri bdie,
kedy tú tmu svetlo zohreje...
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Hazentla, labuť
Komentáře (0)