Tichá věčnost
Anotace: Ta stálá píseň písní...
V prázdném tichu slyším Tvůj dech,
jak kapky deště, které hrály tu krásnou serenádu.
Tlukot Tvého srdce držím stále ve svých dlaních, skládám si tón po tónu.
Mít rád, láskou dávat, brát a milovat.
Těch slov v textu obsažených.
První pohled očí
Mluví za vše
Ticho
První schůzka
Pochopení milionů vět
Ticho
První dotek
Jak krásně voní
Ticho
První bolí
Velká zkouška
Ticho
První miluji Tě
...
Pár přání
Ticho
Čistý dech
Tlukot srdce
Ticho!!!
Chci tím jen říct...
Nenávidím TICHO, protože se ztrácím v mezihrách.
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Inies, Martin Šimeček, Megalo'R
Komentáře (1)
Komentujících (1)