Konec světa
Anotace: Kubíčkovi... 4-1-2008
Sbírka:
Kubíček
Ztrácím se v odstínech
Tvých tajemných očí,
ve stříbrostříbrných snech.
Ztrácím se v zelené tůni,
v zámečku pod nebesy,
ve švestkové vůni.
Ztrácím se ve sněhu,
po stopách Tvých kroků
půjdu si pro něhu.
Ztrácím se v plamínku,
v záři z mandarinek,
ve vlnách pramínku.
Ztrácím se v moři
roztátých ledovců,
v nádherné bouři.
Ztrácím se v bezesným snění,
ztrácím se ve vzdušným znamení.
Když hlasy našich srdcí tepou
chci dojít konce světa s Tebou.
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (0)