Pozdní večer
Anotace: Kubíčkovi... 31-1-2009
Sbírka:
Kubíček
Do zasněžených stromů,
do vloček ve vzduchu,
volám tě, pojď domů,
jsem jak ryba na suchu.
Jsem jak roztátý sníh,
když slunce hřeje záda,
jsem jako pustý hřích,
když vystoupí pravda.
Z krásných vzpomínek
maluju na zeď obrázky,
volám Tvůj plamínek,
oheň naší lásky.
Chci z dlaní Ti v zimě číst,
co nám hvězdy v létě tají,
když na zem padá list,
ale taky v máji.
Jsem hrdlička a zvu Tě k milování
„Hynku! Viléme!! Jarmilo!!!“, Jakube!
Tak co nám brání…?!
Je pozdní večer …
skoro svítá…
a já Tě tady, Lásko, vítám.
"Dobré ráno" :*)
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Šimeček
Komentáře (0)