Na dobrou noc
Anotace: ...a krásné sny...
Na dobrou noc
Já ti přeji strašně moc,
jen krásnou a dobrou noc,
ve snech tvých ať místo mám,
když s tebou neusínám.
Po vlasech tě něžně hladit,
než propadneš říši snů,
snad nebude příliš vadit,
není konec všem těm dnům.
Ráno až tě vzbudí slunko,
budem spolu – já to vím,
pak už budu mít tu možnost,
opravdu tě políbím.
Zatím noc nás dělí dlouhá,
je černá jak svědomí,
to že mám tě stále v srdci,
nikomu už nepoví.
Přečteno 579x
Tipy 4
Poslední tipující: Dubínek, Seanko
Komentáře (2)
Komentujících (2)