Probudit se spolu
Probudit se spolu,
a chytit se za ruce.
Uvěřit jedinému slovu,
a já tvůj, ty jen moje.
Probudit se spolu,
a dát si polibek.
Snídat u jednoho stolu,
jedinečný zážitek.
Probudit se spolu,
a schoulit se k sobě.
Smát se světa bolu,
Ty ve mě a já v Tobě.
Probudit se spolu,
a nohy si proplést.
Ve dvou stoupat vzhůru,
a láskou nechat se vést.
Probudit se spolu,
a mít jen půlku deky.
Nedívat se dolů,
a věřit, že je to na věky.
Komentáře (2)
Komentujících (2)