Kostečky
Přesýpáš dlaněmi
kostečky s písmeny.
Omíláš čtverácké myšlenky
obnažených prstů raménky.
Nekrásná staronormální,
honbou za příjmením opilá,
tikání těla není morální,
když žena sama sobě přebývá.
Křídla´s mi pohladila,
já nevzlétl.
Milá zbylá, osud nás nespletl.
V teple pod kůží ses skryla
písmena do srdce vryla.
L M T Ě J I U Í
Stokrát znova, skládám slova
...
M I L U J I T Ě
L I T U J Í M Ě
M I L U J Í M Ě
L I T U J I T Ě
...
Přečteno 333x
Tipy 20
Poslední tipující: Tanzania, vapiti, ziriant, enigman, Tacca, Lota, labuť, hanele m., Mbonita, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)