sám...
kdybys skutečně mohl, kam tě srdce zavane...
tak bych chtěl být prostě..sám:-)
zajímavá myšlenka, ačkoli ONA ji neslyší...líbí se mi básnka, i když je trochu zmatená..
Láska je taky zmatená tak co:-)
05.04.2009 12:11:00 | Lady Carmila
I když slova prázdná kazí chuť,
a ona už se nevrátí,
stoupni z kolen a mužem buď,
začni znovu štěstí hledati.
Snad tě cvrnkne do nosu,
možná znovu srazí na kolena,
zkus číst z mého nápisu
LÁSKA POVOLENA!
02.04.2009 18:19:00 | BlueBird