Kamarád

Kamarád

Anotace: Opět o něm... mém "kamarádovi"....

Dlouho Tě znám – ač málo,
Dlouho Tě chci mít –
O Tobě se mi už tolikrát zdálo,
Je mi s Tebou krásně,
O Tobě jsou moje básně…

Vím, že mi nevěříš,
Jako kamarádku máš mě rád,
Ty jsi moje velká touhy,
S Tebou být,
Jen Tebe znát…

Do Tvých očích ve svých snech se vídám,
Z Tvojí duše své touhy dál snídám,
Víš, nedokážu se Tě jen tak vzdát –
Jinému jen tak srdce dát …
S Tebou mi příliš krásně bývá,
Co vlastně z přátelství zbývá…

Chci to vydýchat -
A ne Tě ztratit ze života,
Co ke mně cítíš, já se nesmím ptát,
s Tebou se stýkat –
Proč mě tak táhneš –
Proč mám teď chuť jen s Tebou se smát…

Snažím se přiblížit a oddaluji se jen,
Jsi moje velká touha,
Ty jsi můj sen,
Jsi kamarád, jehož úsměvu se špatně odolává,
Jsi má tajná múza,
Jejíž objetí mi radost dává…
Autor Ammazonic, 01.04.2009
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: ir.is, BARBYE, Agniezka, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Pravda, pravda....:) Neznat ho si neumím představit.... Asi už nějak ne...:) Ptaří k mému životu, jinak než bych chtěla a míň, než já k jeho... ale patří:)

01.04.2009 14:00:00 | Ammazonic

líbí

Lepší ho mít za kamaráda než neznat ho vůbec :)

01.04.2009 13:51:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel