Srdce tesané z kamene
Spatřil jsem srdce tesané z kamene
bylo tak neživé – doslova kamenné
Však pramínek krve po něm stékal
a barvil listy bělounkých lilií
V dáli pes tichounce štěkal
a mé oči slepé slzy zalily
Proč jsi mi odešla, lásko má do nebes
Teď budím mne každou noc bezmocný sebeděs
A v noci z balkónu omámen Měsícem
motávám lano si kousíček nad límcem
Řekni co Onen svět vlastně nám tají –
už abych byl studený a o něco hlouběji..
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, AndyKo, padající do neznáma, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)