Moldava v Kruš.Horách.
Tam vedle náspu
chybí koleje
...asi indiáni
horko mne poleje
když běžím za ní
co mám ji plnou hlavu
po prázdných pražcích
na Moldavu.
Cesta je daleká
vždyť běžím z Oseka
láska mi přetéká
kapsou levou
porostem polekán
snad se tam prosekám
shledám se s mojí Evou.
Má Eva z Moldavy
má pihu pod okem
a oči modravý
čeká mne u oken
hotelu Moldavky
přiběhnu pozdravím
pak jdeme do trávy
tam mezi padavky
možná dnes odhalí
ty svoje bradavky.
a já svěsím bradu
v sadu .
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, Holis, Mario de Janiero, raďo, labuť, Házté, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (5)
Komentujících (5)