Sirény
Anotace: Kdo pochopí, pochopí...
Sirény v moři
Roztouženě zuří
Když loví námořníky v nás
A uslyšíš z moře hlas
Volání a braní
Dávání a objímání
Sklovatění, zkamenění
Proč
Dýchám vzduch přímořský
Srdce anděla
Duše trosky
Objímám
Stále znovu
(aspoň sny si nechat)
Nedokážu zapomenout
(na Tvůj přátelský dech)
*
toužím po Tobě
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, nejsembásník, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)